Ved du godt, at der er noget, du er god til, men er det svært at sætte ord på?

Længes du efter at slutte fred med den, du er?

Vil du have et indblik i din grundadfærd og hvorfor dine mønstre gentager sig?

Er du træt af at tale dig selv ned?

Vil du gerne stå stærkere i relationen til andre?


Styrketesten er din genvej til at
lære dig selv endnu bedre at kende.


Det er en metode til at få sat ord på dig selv og din adfærd, så du en gang for alle slutter fred med den du er, det du kan og hvad du har at tilbyde.

Når du kender dine styrker og får dem i spil, bliver din hverdag nemmere, din trivsel stiger og du vil let kunne prioritere og navigere i opgaver og pligter.

At kende dine styrker giver dig mere medvind i livet og hverdagen …En anden måde at se dig selv på

Styrketesten giver dig – sort på hvidt – indblik i, hvad du er god til, men mindst lige så vigtigt, hvad du ikke er god til. 

Du finder ud af, hvor og hvorfor du er unik og kan med det samme slutte fred med det, som du ikke skal bruge krudt på at blive bedre til.


En af de største aha-oplevelse er, at jeg (føler mig set, og dermed) meget bedre kan italesætte, hvad jeg er god til. Det er et fantastisk redskab til selv at forstå, hvorfor der f.eks. er nogle opgaver, jeg trives rigtig godt med og andre opgaver, jeg ikke trives så godt med – eller omstændigheder der gør det nemmere eller sværere

— Maiken Thellufsen, Administrativ blæksprutte

Det handler ikke om personlighed men om kompetencer

Styrketesten handler ikke om din personlighed, ting der er sket i din barndom eller de nederlag, som du har oplevet gennem livet. 

Datagrundlaget for testen kommer fra Gallup, som siden 50’erne har interviewet millioner af mennesker for at forstå og kortlægge de kompetencer, som alle mennesker besidder på tværs af lande, kultur, hierarki, køn etc. Gallup fandt frem til 34 talenter, som vi alle er i besiddelse af, men hvor nogle falder os mere naturlige end andre.


Testen skærer ind til benet og fokuserer på kompetencer,
som var det legoklodser, du er bygget af.


 I styrketesten er der ingen kompetencer, der er bedre end andre, det handler om den sammensætning af kompetencer, som du har og om hvordan du udnytter dem bedst.

Når du får din personlige rapport, får du kortlagt din profil på tværs af de 34 styrker. 

Derudover får du indblik i følgende dele ud fra din styrkeprofil:

Motivation – hvad motiverer dig? Hvad får dig til at handle?

Adfærd – hvilken grundlæggende adfærd trækker du på?

Team – hvilken rolle falder dig mest naturlig, når du er en del af et team og hvad skal du være opmærksom, når du arbejder i teams.


Louises gennemgang af de forskellige styrker satte virkelig noget “på plads” i mig. SÅ meget gav pludselig mening ift. hvordan min hjerne fungerer. Der var så meget genkendelse på både det personlige plan og det arbejdsmæssige. Jeg forstår nu, hvorfor der er specifikke arbejdsforhold, jeg bare ikke trives under (og som andre virkelig blomstrer under!) og jeg forstår, at det ikke gør mig forkert! Jeg trives med andre ting, og de er vigtige for mig at finde plads til i både arbejdsliv og privatlivet

— Trine Orup, Lærer

Styrketesten er relevant for dig, som: 

vil kende dig selv bedre både arbejdsmæssigt og personligt

gerne vil finde ro i, hvad du kan

ønsker at skabe et arbejdsliv, der ikke dræner dig

gerne vil i en ny retning jobmæssigt

er træt af at ende i de samme energislugende situationer gang på gangOm Louise

Jeg er certificeret i TalentIndikator i 2017 og har siden givet flere hundrede feedbacks på styrketest. Mine egne topstyrker er: Individorienteret, Udviklende, Indlevende og Iderig, så med andre ord er mit talent at udvikle andre mennesker.

Jeg har i de sidste 12 år arbejdet med personlig udvikling, iværksætteri og ledelse. 

Jeg tror på potentialet i alle mennesker og er ustoppelig i at få dig til at finde dit. Uanset udgangspunkt handler det om, at få det bedste ud af det, som vi har at arbejde med. Her er styrketesten et uvurderligt værktøj.


Jeg kan på det varmeste anbefale Louise og at gennemgå styrketesten sammen med hende. Hun er yderst kompetent og har en speciel evne til at tyde testen og ens person på en måde, så hun skaber refleksion til udvikling. Du føler dig altid set og hørt for den du er af Louise, og hun formår at skubbe til dine fastlåste overbevisninger, så du rykkes tættere på det mål, du gerne vil. På en letforståelig måde, tolker hun testen, og hjælper på fineste vis med at omsætte det til brugbar viden for dig

—Ellen Kræmer Jessen, Administrativ medarbejder

Pris og praktik

Når du køber en styrketeste får du:
– Adgang til online testsystem
– 10 siders individul rapport
– 1 times personlig feedback fra mig

Pris: 3.000 kr.

Hvis du vil have din egen styrketest, skal du klikke på knappen herunder og gennemføre købet.

Herefter modtager du en bekræftelse på mail.

Inden for 24 timer sørger jeg for, at du bliver oprettet i testsystemet og du modtager link til udfyldelse af testen. 

Når du har udfyldt testen, aftaler du og jeg et tidspunkt, hvor du modtager din feedback. 

Vi skal bruge en time sammen og kan mødes på mit kontor i København eller tage den online, begge dele fungerer super godt.

Herefter modtager du din personlige 10 siders rapport, som du kan genbesøge ved behov