Ydelser

Genfind arbejdsglæden - personligt forløb

Sidder du lidt fast? Savner du arbejdglæde og vil du en gang for alle gerne finde ro i din jobsituation? Jeg kalder det med vilje ikke karrierecoaching, fordi det handler ikke om at skabe en karriere. Det handler om at skabe trivsel for dig, både i dit arbejdsliv og i dit privatliv. Vi tager udgangspunk i lige dér, hvor du er og så finde vi sammen vejen videre for dig.

Find din rette hylde - personligt forløb

Er du træt af at tvivle? Ville du ønske, at du vidste, hvad dit drømmejob var? Længes du efter ikke hele tiden at søge, lede og mærke den indre uro, som minder dig om, at du ikke helt er landet der, hvor du håbede. Det kan vi gøre noget ved... samme, dig og mig. Jeg tager udgangspunkt i det unikke i dig og sammen tager vi på skattejagt efter de brikker, som skal til for at tandhjulene falder på plads i dig og du oplever trivsel og ro.

Talenttest - med personlig feedback

Din egen personlige talenttest med feedback og mentoring af Louise Berner. Talenttesten giver dig – sort på hvidt – indblik i, hvad du er god til, men mindst lige så vigtigt, hvad du ikke er god til. Det er genvejen til at finde ud af, hvad der gør dig unik og lære dig selv endnu bedre at kende. Talenttesten er et virkelig effektivt værktøj til at skabe mere trivsel i din hverdag.

15 minutters afklarende samtale

Er du i tvivl om, jeg er den rette til at hjælpe dig eller ved du ikke lige, hvilken ydelse du skal vælge, så book 15 minutters afklarende samtale, så finder vi ud af det.